onsdag, september 19, 2007

Ballerina


Först äter man upp den ljusare delen av kakan. Sen så mycket man kan av den mörka utan att röra det kladdiga. Omsorgsfullt slickar man i sig gegget sen, och kvar blir den torra tråkiga underdelen som man utan entusiasm kastar ner i svalget.

Hur äter du ditt kex?

(Pris till den som först gissar rätt på vilken smak detta kex har!)

5 kommentarer:

Gustav1 sa...

Apelsinchoklad med crisp.

Anonym sa...

Gurra1 har redan priset va?! :mad

Så här gör jag:

1. Omsorgsfullt försöker jag vrida/lyfta bort den ljusa delen utan att få med fyllningen. Därefter åker den förhoppningsvis i munnen rund, fin och hel.

2. Därefter gnags allt goa i mitten bort med framgaddarna och inmundigas med stor (liten) njutning.

3. Tråkiga underdelen - likt Ankan.

bloggerduckie sa...

Gurrakexet gissade rätt! Vinsten hämtas i Jönköping. *larre* får tröstpris för målande beskrivning - hämta ut ditt pris hos närmsta ATG-ombud.

Gustav1 sa...

Jag kanske ska förklara mitt ätandeförlopp av dessa kex, jag också.

Först öppnar jag paketet med den smidiga lilla dragbiten längst upp.

Sen svär jag över att det översta kexet i locket inte går att få bort utan att ta sönder det.

När jag väl fått ut det äter jag upp hela i ett nafs!

Sen går resten av kexen (kakorna) samma snabba öde till mötes. Inget jävla pill och kladd, rätt ner bara.

Anonym sa...

Thanxs! :glaaad