Först äter man upp den ljusare delen av kakan. Sen så mycket man kan av den mörka utan att röra det kladdiga. Omsorgsfullt slickar man i sig gegget sen, och kvar blir den torra tråkiga underdelen som man utan entusiasm kastar ner i svalget.
Hur äter du ditt kex?
(Pris till den som först gissar rätt på vilken smak detta kex har!)
5 kommentarer:
Apelsinchoklad med crisp.
Gurra1 har redan priset va?! :mad
Så här gör jag:
1. Omsorgsfullt försöker jag vrida/lyfta bort den ljusa delen utan att få med fyllningen. Därefter åker den förhoppningsvis i munnen rund, fin och hel.
2. Därefter gnags allt goa i mitten bort med framgaddarna och inmundigas med stor (liten) njutning.
3. Tråkiga underdelen - likt Ankan.
Gurrakexet gissade rätt! Vinsten hämtas i Jönköping. *larre* får tröstpris för målande beskrivning - hämta ut ditt pris hos närmsta ATG-ombud.
Jag kanske ska förklara mitt ätandeförlopp av dessa kex, jag också.
Först öppnar jag paketet med den smidiga lilla dragbiten längst upp.
Sen svär jag över att det översta kexet i locket inte går att få bort utan att ta sönder det.
När jag väl fått ut det äter jag upp hela i ett nafs!
Sen går resten av kexen (kakorna) samma snabba öde till mötes. Inget jävla pill och kladd, rätt ner bara.
Thanxs! :glaaad
Skicka en kommentar